Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Materiale pentru casa ta

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mozaic Travertin Mixt Crem/Bej Tumbled 4.8 x 4,8 x 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13659 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mozaic Travertin Mixt/Tumbled Mozaic 4.8x4.8x1 cm

Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, mai exact un tuf calcaros ce ia nastere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traverseaza roci bogate in carbonate, ioni de carbonat de calciu si bioxid de carbon.

O parte din golurile din compozitie sunt cimentate tot cu calcar, iar altele raman libere. Travertinul poate fi compact sau spongios, insa, in general, acesta este poros.

Daca se slefuieste, respectiv se lustruieste, prin acoperirea porilor cu praf de ciment, suprafata travertinului devine la fel de fina ca marmura.

Culorile travertinului variaza de la alb, crem, pana la nuante de gri si brun.

Travertinul este utilizat atat la placarea fatadelor caselor, cat si a peretilor interiori. De asemenea, se poate folosi pentru finisarea pardoselilor, ca pavaj exterior, pentru realizarea blaturilor sau a lavoarelor.

Produsele din imagini sunt cu titlul de prezentare al unui design si nu fac obiectul unei vanzari. S.C. SOMES SRL ofera doar materia prima in directa legatura cu piatra naturala, restul obiectelor sunt de design. Preturile sunt exclusiv/mp de materie prima si nu contin prelucurari, debitari sau decupaje.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura