Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Materiale pentru casa ta

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placaj marmura alb alb lustruit 61 x 30,5 x 1cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14312 lei
Descriere
Marmura Alb Lustruit 61x30.5x1 cm

Marmura este o roca metamorfica ce se formeaza din calcar sub actiunea caldurii si presiunii de-a lungul anilor in scoarta terestra. Marmura este foarte densa, dura, cu granulatie fina, care poate fi lustruita usor. Numele sau isi are originea din limba greaca veche, unde insemna a straluci, a luci.

Impuritatile prezente in calcar in cursul perioadei de recristalizare modifica compozitia minerala a marmurei. Mineralele rezultate din impuritati dau marmurei o mare varietate de culori. Din punct de vedere al calcitului, marmura cea mai pura este cea de culoare alba. Marmura care contine hematite este de culoare rosiatica, cea care contine limonit este galbena si cea care contine serpentine este de culoare verde.

Inca din antichitate, datorita durabilitatii si proprietatilor sale decorative deosebite, marmura este utilizata ca material in constructii cat si ca material pentru sculptori. Marmura poate fi utilizata pentru placarea peretilor, realizarea de pardoseli, blaturi pentru bucatarie, baie, scari interioare si exterioare, glafuri, seminee.

Produsele din imagini sunt cu titlul de prezentare al unui design si nu fac obiectul unei vanzari. S.C. SOMES SRL ofera doar materia prima in directa legatura cu piatra naturala, restul obiectelor sunt de design. Preturile sunt exclusiv/mp de materie prima si nu contin prelucurari, debitari sau decupaje.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura